sobota, avgust 5

Zion, Bryce in Grand canyon

Iz Las Vegasa sva pobegnila in za seboj za nekaj casa pustila Nevado in se odpeljala v Utah (Zion, Bryce) in Arizono (Grand canyon). Vsak po svoje zanimiv Zion canyon bolj majhen, temu primerno tudi malo ljudi, Grand canyon ogromen, Bryce pa nekje vmes in znan po njegovih Hoodoo-jih.
Imela sva kar znosno vreme, ker se je vsako noc pripodila kaksna nevihta in ohladila ozracje.

Zion

Bryce canyon

Bryce canyon

Grand canyon

Grand canyon sunset

3 Comments:

At 11:26 pop., Anonymous Anonimni said...

Ne vem kaj se dogaja, nič komentarjev... sam sem vesel, da sta se končno oglasila. Sem mislil, da sta šla že med (male)rejce klopotač. Na našem koncu se ne dogaja preveč, no ja poletje nam je ušlo, dežja preveč, tako da sva z Vando danes po petih dneh spet sedla na kolo (skoraj bi pozabil omeniti tudi Buddya). Mogoče v jeseni dobimo kakšno zamenjavo-tolažbo v obliki indijanskega poletja.

Oglasita se še kaj. Lep pozdrav ;-)

 
At 8:29 dop., Blogger Simon said...

No se sva ziva in zdrava. Sva v LA v Hollywoodu - kje drugje. Sva videla, da so na vasem koncu bolj cudne temperature in dez. Ne vem ce ne bova kar tukaj ostala. Bom prinesel malo sonca s sabo, mislim da ga tukaj ne bodo pogresali.

 
At 5:11 pop., Anonymous Anonimni said...

Sem vama že hudo fouuuš za potepanje. V Vegasu se, zdaj ko sta že zaročena (kako je pa to zgledal?), baje lahko v nekaj minutah tudi poročiš. To bosta pa verjetno prišparala za doma. Ko že hodiš po, pravzaprav nad prepadi, stoj malo dlje od roba, se še meni doma vrti v glavi.Vidim, da si že pravi kavbojc (po klobuku namreč). No, pa uživajta še naprej. LP Vanda

 

Objavite komentar

<< Home